Amiedussa maaliskuussa järjestetty Avoimet ovet -tapahtuma keräsi paikalle nuoria tutustumaan työnantajiin, ammattialoihin sekä Amiedun oppimisympäristöihin. Tapahtuma oli suunnattu Nuorten aikuisten osaamisohjelman kohderyhmälle: 20–29-vuotiaille nuorille, jotka ovat ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa.

 –  Nuorten aikuisten osaamisohjelma on ollut käynnissä nyt noin vuoden ja tulokset ovat olleet lupaavia. Avoimet ovet -tapahtuma järjestettiin Amiedussa nyt toistamiseen. Näin näytimme konkreettisesti, miten opiskelu meillä toteutetaan työnantajien kanssa yhteistyössä: käytännönläheisesti ja joustavasti. Uskomme, että tapahtuman parasta antia nuorille olivat henkilökohtaiset kontaktit potentiaalisiin työnantajiin ja kouluttajiin sekä tutustuminen monipuolisiin oppimisympäristöihimme, kertoo Amiedun rehtori ja Ami-säätiön johtaja Timo Karkola.

Yksi tapahtumassa mukana olleista yrityksistä oli N-Clean Oy, jonka henkilöstöjohtaja Liisa Lahtinen kertoo videolla, mitä mieltä hän oli tapahtumasta.