Touhula Varhaiskasvatus Oy on solminut Amiedun kanssa osaamisen kehittämistä koskevan kumppanuussopimuksen. 

Touhula Varhaiskasvatus Oy on valtakunnallinen, vuonna 2010 perustettu varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys. Touhula kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin päiväkotiketjuihin ja on yksi nopeimmin kasvavista palveluyrityksistä.

Amiedu ja Touhula suunnittelevat yhdessä Touhulan henkilöstön osaamisen kehittämistä koulutussuunnittelusta toteutukseen saakka. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Touhulan kilpailukykyä kehittämällä henkilöstön osaamista ja edistää strategisten tavoitteiden jalkautumista valtakunnallisesti kaikkiin päiväkoteihin. Muuttuvassa kilpailutilanteessa tavoitteena on varmistaa tasalaatuinen palvelukokemus ja asiakaslupauksen toteutuminen päivittäin.

Yhden toimijan kanssa yhteistyössä toteutettavat koulutuspalvelut takaavat Touhulalle valmennusten ja osaamisen kehittämisen tasalaatuisuuden valtakunnallisesti aina Sodankylästä pääkaupunkiseudulle, kertoo henkilöstöpäällikkö Jaana Lamberg Touhulasta. Yhden koulutuskumppanin kanssa toimittaessa etuna on koulutuskokonaisuuden hallinta sekä pitkäjänteinen osaamisen kehittäminen, jatkaa Lamberg.

Touhula haluaa vaikuttaa työtyytyväisyyteen tarjoamalla läpinäkyvät mahdollisuudet henkilöstön osaamisen kehittämiseen.  Amiedu merkittävänä hoito- ja hoiva-alan kouluttajana pystyy myös tarjoamaan korkeatasoista substanssiosaamista Touhulan toiminnan kehittämiseksi. 

Amiedu tukee Touhulan pyrkimystä olla alansa halutuin työnantaja. Kasvuyrityksenä Touhula rekrytoi aktiivisesti.

On hienoa aloittaa yhteistyö Touhulan kanssa, joka toimii dynaamisesti ja on innokas kehittäjä sekä on voimakkaassa kasvuvauhdissa, toteaa Amiedun avainasiakaspäällikkö Kari Lepistö.

Touhulassa halutaan panostaa työntekijöiden perehdytykseen ja hyödyntää monipuolisesti digitaalista oppimisympäristöä – tavoitteena ”tarjota parhaat eväät jokaiselle työtehtävässä onnistumiseen”.

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä, että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. 

Lisätietoja:
Kari Lepistö, avainasiakaspäällikkö, Amiedu,
kari.lepisto(a)amiedu.fi, puh. 020 7461 381

Jaana Lamberg, henkilöstöpäällikkö, Touhula Varhaiskasvatus,
jaana.lamberg(a)touhula.fi, puh. 045 189 9669