Amiedu on laajentanut tietotekniikan verkkokoulutusmahdollisuuksiaan entisestään. Lähiopetuksen lisäksi nyt on mahdollista opiskella ja kerrata jo opittua tietotekniikkaa enemmän verkon välityksellä. Palvelu tuo yrityksille kaivattuja keinoja opiskella tarvittavia taitoja työn lomalla ja rohkaisee samalla kehittymään digitalisaation mukana.

Amiedu laajentaa entisestään tietotekniikan verkkokoulutusta Wistec Trainingin kanssa tehtävällä yhteistyöllä. Tarjolla on 3000 videokoulutusta mm. Microsoftin ohjelmiin ja palveluihin, kuten Windows-käyttöjärjestelmiin, Office365-pakettiin, Wordin, Excelin ja SharePointin käyttöön sekä esimerkiksi liikkuvan työn vaatimiin taitoihin, kuten oman yrityksen ulkopuolella neuvottelutilanteissa käytettäviin ohjelmiin. Myös Adoben ohjelmat ovat mukana kokonaisuudessa sekä yrityksen tietoturvan parantaminen.

Amiedun tietotekniikan verkkokoulun voi ottaa käyttöön, vaikka yhdelle työntekijälle tai suuren yrityksen koko henkilöstölle. Mahdollista on avata opiskelijalle koko laaja tarjonta tai vaihtoehtoisesti vaikka vain yksi Excelin syventävää käyttöä koskeva osio. Näin tietotekniikan verkkokoulu on mahdollista sovittaa yrityksen tarpeisiin sopivaksi, tukemaan omaehtoista oppimista, kertoo ICT-yksikön koulutuspäällikkö Timo Hakkarainen Amiedulta.

Mobiilityön ja neuvottelusovellusten koulutusohjelmat lisäävät merkittävästi yrityksen tehokkuutta.

Monissa yrityksissä tunnistetaan tarve esimerkiksi tietoteknisten viestintätaitojen kehittämiselle ja sitä kautta työajan tehokkaammalle käytölle. Jos sovelluksiin liittyvien haasteiden kanssa kuluu työntekijältä esimerkiksi 16 prosenttia vähemmän aikaa, se tarkoittaa lähes 300 lisätyötuntia vuodessa, kertoo toimitusjohtaja Juha Huhtanen Wistec Trainingista.

Oppimisympäristön avulla yritysten on entistä helpompaa toteuttaa tietotekniikan taitojen kehittämistä ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkoympäristöstä pystyy myös tulostamaan todistuksen, jolla kurssin suorittamisen voi näyttää toteen esimerkiksi työpaikalla.

Lisätietoja:
Timo Hakkarainen, koulutuspäällikkö, ICT, Amiedu
timo.hakkarainen@amiedu.fi
puh. 020 7461 229