Pohjoismaiden suurimpiin urheiluketjuihin kuuluva Stadium ja Amiedu ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Amiedun rooli strategiatasoisena osaamisen kehittämiskumppanina on turvata tulevaisuuden kilpailukyky ja varmistaa, että osaaminen vastaa liiketoiminnan tavoitteita.

Koko yhteistyön ydin on liiketoiminnan kokonaiskuvan ymmärtämisen laajentaminen ja kehittäminen. Mitä parempi käsitys henkilökunnalla on bisneksestä, sen paremmat edellytykset kaikilla on toimia ja kehittyä. Amiedusta saimme vahvan ja ammatillisen kumppanin, jonka kanssa kehitämme osaamista ennakoivasti, liiketoimintalähtöisesti ja vaikuttavasti, Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini.

Sopimus sisältää systemaattisen osaamisen kehittämisjärjestelmän suunnittelun ja toteutuksen. Ensimmäiset koulutukset suunnataan lähiesimiehille.

Tiiminvetäjät ja visualistit aloittavat lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja sen jälkeen myyjät starttaavat liiketoiminnan perustutkinnon opiskelun. Meille on tärkeää tarjota työntekijöille mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Mikään ei ole niin upeaa kuin mahdollistaa porukan kasvaa omalla työelämän matkallaan, HR Manager Heidi Lehto.

Osaamisen kehittäminen on osa Stadiumin yrityskulttuuria, joka pitkällä aikavälillä antaa henkilökunnalle paremmat valmiudet ja korkeamman sitoutumisen yritykseen.

Tämä näkyy loppukuluttajalle lisäarvona monella eri tavalla – vahvimmin asiakaskohtaamisissa. Osaamisen kehittämisen vaikuttavuutta seuraamme erilaisin mittarein, kuten asiakas- ja työtyytyväisyys ja yrityksen avainlukujen kehittyminen, Soini sanoo.

Amiedulla on vankka kokemus kaupan alan osaajana ja kokonaisvaltaisena osaamisen kehittäjänä.

On mahtavaa päästä yhteistyöhön organisaation kanssa, joka näkee jatkuvan osaamisen kehittämisen merkityksen kriittisenä liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa ja kasvun aikaansaamisessa. Johdon sitoutuminen on tällaisessa kumppanuudessa keskeinen onnistumisen edellytys, ja on ollut hienoa saada suunnitella käynnistettävää yhteistyötä Stadiumin innostuneen HR- ja liiketoimintajohdon kanssa, Amiedun palvelujohtaja Ari Seppänen muotoilee.

 

Lisätietoja:
Kari Lepistö, asiakkuuspäällikkö
Amiedu
kari.lepisto@amiedu.fi
Puh. 020 7461 381

 

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla.

 

Amiedu ja AEL yhdistyivät 1.1.2020 Taitotaloksi. Tämä Amicase-artikkeli julkaistiin Amiedun nimissä ennen yhdistymistä.