Katso maksuton webinaaritallenne ja tiedät, kuinka Yhteishankintakulutukset tukevat yrityksiä.

Webinaarissa puhuvat Amiedun avainasiakaspäällikkö Taina Virtanen ja Uponor Suomen henkilöstöjohtaja Satu Jokela. Saat hyödyllistä tietoa, kuinka Uponor sai Yhteishankintakoulutusten avulla uudelleensijoitettua sopeutustoiminnan jälkeen irtisanotut henkilöt, työllistettyä lisää ja varmistettua työpaikkojen pysyvyyden.

RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa henkilökuntaa yritykseen, ellei tarvittavia osaajia löydy työmarkkinoilta. Koulutuksessa työnantaja pääsee tutustumaan mahdolliseen rekrytoitavaan ja samalla myös työntekijä pääsee tutustumaan yritykseen. RekryKoulutuksen kautta tulleet työntekijät ovat erittäin motivoituneita ja moni on valmis etenemään urallaan vaativampiin työtehtäviin.

TäsmäKoulutuksen tavoitteena on kehittää yrityksen olemassa olevan henkilöstön osaamista yrityksen muutos- ja kehittämistilanteissa.

MuutosKoulutus on monen kohdalla hyvä väylä osaamisen ajantasaistamiseen ja sijoittumiseen työmarkkinoilla paremmin. Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeisiin ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. Tarkoituksena on kouluttaa ihmisiä vain sellaisiin tehtäviin ja tutkintoihin, joissa on aito tarve työntekijöille ja työnantajia valmiina työllistämään.