Kotisiivousta ja monipuolisia kotipalveluita tarjoava Sivina Oy ja Amiedu ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Amiedun rooli osaamisen kehittämiskumppanina on tukea Sivinan kasvua ja varmistaa, että osaaminen vastaa liiketoimintastrategiaa.

Sopimuksen tavoitteena on vahvistaa asiakaslähtöistä toimintatapaa ja työnantajamielikuvaa. Osaavan henkilöstön avulla varmistetaan myös Sivinan mission toteutumista: Helpottaa ja tukea asiakkaiden arkea tuottamalla laadukkaita ja luotettavia kotipalveluja.

Sivinan projektipäällikkö Iina Pietilän mukaan yhteistyösopimuksella on perheyritykselle suuri merkitys.

Haluamme panostaa osaavaan henkilökuntaan. Toivomme, että kumppanuus Amiedun kanssa näkyy nykyisille ja tuleville työntekijöillemme siten, että meillä on suuri into mennä eteenpäin, kasvaa ja kehittää omaa toimintaamme.

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja yli 20 vuoden ajan. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös monipuoliset kodinhoidon palvelut sekä lastenhoito.

Yhteistyön aluksi on suunnitteilla koulutusta kotisiivoukseen ja kodinhoitoon, sillä haluamme pysyä näillä osa-alueilla kehityksen aallonharjalla. Tämä on meille erityisen tärkeää, sillä olemme tuottaneet kotisiivouksen ja kodinhoidon palveluita perheyrityksen perustamisesta lähtien.

Pietilän mukaan yhteistyöllä on iso merkitys myös työnantajamielikuvaan.

Panostamme jatkuvasti asiakas- ja työntekijätyytyväisyyteen, joten kumppanuus Amiedun kanssa sopii hyvin yrityksemme strategiaan. Uskomme, että yhteistyö näkyy asiakkaillemme laadukkaana ja kiitettävänä asiakaskokemuksena nyt ja jatkossa.

Amiedu vastaa Sivinalle järjestettävien koulutusten suunnittelusta, toteutuksista, kurssilogistiikasta ja hallinnoinnista sekä tuottaa palveluja muun muassa rekrytointiin ja perehdyttämiseen vuosittain sovittavan kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Kotihoidon ja kodinomaisen siivouksen palveluiden tarve kasvaa jatkuvasti, ja on hienoa, että saamme tehdä yhteistyötä valtakunnallisesti toimivan yrityksen kanssa. Meillä on vankka kokemus puhdistuspalvelu- ja hoiva-alan osaajana ja kokonaisvaltaisena osaamisen kehittäjänä, joten pystymme palvelemaan asiakasta heidän kaikilla osa-alueellaan, toteaa Amiedun asiakkuuspäällikkö Mirja Kautiainen.

Teksti: Kaisa Mikkonen
Kuva: Juri Puhakka

 

Amiedu ja AEL yhdistyivät 1.1.2020 Taitotaloksi. Tämä Amicase-artikkeli julkaistiin Amiedun nimissä ennen yhdistymistä.