Amiedun kanssa solmittu kumppanuus tukee osaamisen kehittämisen suunnitelmallista johtamista

Amiedu ja Broman Group Oy ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen. Amiedun rooli strategiatasoisena osaamisen kehittämiskumppanina on turvata tulevaisuuden kilpailukyky ja varmistaa, että osaaminen vastaa liiketoiminnan tavoitteita.

Broman Group -konserniin kuuluvat Motonet, AD VaraosaMaailma ja Broman Logistics. Kumppanuussopimus koskee koko konsernin henkilöstön kehittämistä.

Yhteistyön tavoitteena on varmistaa liiketoimintalähtöinen osaamisen kehittäminen.

– Me uskomme, että kumppanuussopimus lisää henkilöstömme innostusta ja sitoutumista. Koko työsuhteen elinkaaren kestävä osaamisen kehittäminen näkyy työn tehokkuudessa, innovatiivisuudessa ja sitoutuneisuudessa. Se resonoi paljon positiivista ja tukee siten myös liiketoimintastrategiaa, sanoo Broman Groupin henkilöstöjohtaja Mira Prinz.

Osaava henkilökunta on myös merkittävä kilpailutekijä.

– Systemaattisten koulutusten tarjoamisella on vaikutusta myös työnantajamielikuvaan. Toivomme, että voimme houkutella uusia työntekijöitä sillä, että meillä on tarjota monipuolista osaamisen kehittämistä ja erilaisia urapolkuja aina tutkintoihin saakka. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on mahdollisuus opiskella työn ohella.

Broman Groupin HR-asiantuntija Riikka Helmisen mukaan Amiedu valinta koulutuskumppaniksi oli selkeä.

– Halusimme kumppanin, jolla on mahdollisuus tarjota osaamisen kehittämispalvelut valtakunnallisesti, kustannustehokkaasti ja tasalaatuisesti. Lähdemme nyt yhdessä rakentamaan ja kehittämään koulutuspolkuja ja kokonaisuuksia, jotka palvelevat henkilöstömme tarpeita. Syksyksi on suunnitteilla jo ensimmäinen koulutussopimuksella toteutettava myyjien rekrytointikoulutus Motonet-tavarataloihin.

Broman Group Oy

Amiedun mukaan Broman Groupin kanssa solmittu kumppanuussopimus on merkittävä.

– Olemme innoissamme Broman Groupin kanssa solmitusta strategisesta kumppanuudesta. Meillä Amiedussa on vankka kokemus kaupan alan osaajana ja kokonaisvaltaisena osaamisen kehittäjänä. Oma kokemuksemme ja Broman Groupin näkemykset luovat erinomaisen perustan hedelmälliselle yhteistyölle, Amiedun asiakkuuspäällikkö Kirsi Silvennoinen sanoo.

Teksti: Kaisa Mikkonen
Kuva: Henri Sinisalmi

Amiedu ja AEL yhdistyivät 1.1.2020 Taitotaloksi. Tämä Amicase-artikkeli julkaistiin Amiedun nimissä ennen yhdistymistä.