Ravintola Talentissa on aihetta juhlaan. Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva tapahtumaravintola Talentti pääsi Evento Awards -kilpailun ravintola/kahvila -sarjassa kolmen finaaliin, ja Talentin salivastaavana työskentelevä Katja Lindroos oli Progaala2019 -kilpailussa yhtenä finalistina ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa.

Evento Awards on tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava kilpailu, jossa palkintoja tavoittelevat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot. PRO on puolestaan horeca-alan ammattilaisille jaettava tunnustuspalkinto. Palkinnot jaetaan eri sarjoissa, joissa huomioidaan eri ammattinimikkeet, vastuut ja tehtäväalueet. PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa muun muassa asiakkaat ja työkaverit.

Ravintola Talentin keittiömestari Petra Wickman on Talentin saamista tunnustuksista innoissaan.

Olimme hyvin innoissamme tästä Katjan ehdokkuudesta ja yhtäkkiä saimme toisenkin ehdokkuuden. Tämä on aivan kertakaikkisen hieno juttu.

Myös Lindroos oli tunnustuksesta hyvin otettu.

Vaikka Progaalan asiakaspalvelija-sarjan finaalipaikka oli nimelläni, koen, että ehdokkuudessa olivat mukana myös työkaverini, jotka mahdollistavat sen, että pystyn salipuolella kohtaamaan asiakkaan aidosti. Kun tuote, miljöö ja palvelu on kunnossa, on sitä helppo myydä ja myös seisoa sen takana.

Ravintola Talentin vahvuuksia ovatkin monipuolinen palvelutarjonta sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Ravintolan erityinen valttikortti on pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin lounas. Talentin erikoisuutena voidaan pitää myös ravintolassa kuukausittain vaihtuvaa teemaa, mikä tuo vaihtelevuutta paitsi asiakkaille, myös työntekijöille. Talentti ei ole sitoutunut tiukasti mihinkään tiettyyn profiiliin, vaan työntekijät saavat vapaasti toteuttaa itseään.

Menemme laatu, maut ja elämykset edellä, niitä haluamme asiakkaillemme tuoda. Meillä on upea, hieno ravintola ja ammattitaitoiset työntekijät. Ravintolan sijainti on hieman haasteellinen, mutta olemme koko ajan uskoneet omaan työhömme ja asiantuntemukseemme. Tunnustusten myötä saamme Talentille lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta, Wickman ja Lindroos toteavat.

Talentin saaman huomion vuoksi paineet yhä parempana ravintolana kasvavat entisestään, ja Talentissa pidetään silmällä jo ensi vuoden Evento Awards -kilpailua.

Otamme paineet ilolla vastaan ja haluammekin tuoda omaa osaamistamme esille. Meillä työskentelee alan ammattilaisia, mutta haluamme yhä parantaa toimintaamme, sillä tällä alalla ei koskaan ole valmis, Wickman kertoo.

Yhteistyössä on voimaa.

Olemme Petran ja Taitotalon kongressipäällikön Saana Veckmanin kanssa yhdessä miettineet, miten Talenttia voisi viedä eteenpäin. Meillä on hyvä, vahva tiimi, jossa yhteistyö sujuu erinomaisesti. Tiimin ja tiimien yhteisöllisyys on ehdoton edellytys sille, että työt sujuvat ja saamme palvelun ja ruokatuotteen pysymään sillä tasolla, millä haluammekin. Yksin se ei onnistuisi, Katja Lindroos huomauttaa.

Teksti: Katriina Lius
Kuva: Evento Awards

 

Amiedu ja AEL yhdistyivät 1.1.2020 Taitotaloksi. Tämä Amicase-artikkeli julkaistiin Amiedun nimissä ennen yhdistymistä.